4. narozeniny & Speciální Výstava VO

17.06.2015 17:36

   

    Je to neuvěřitelné jak ten čas rychle letí, ale náš 1. vrh, vrh "A", oslavil 11. června 4. nározeniny :-)!!! Jen to nejlepší přejeme naší milované Amber, dále pak Ashley, Ronny, Grace, Toníkovi, Jimovi, Ronovi a Athosovi. Děkuji, majitelům za vzornou péči o naše šedivé dětičky :-)!!!

13.6.2015 - SPECIÁLNÍ VÝSTAVA VO - Náměšť na Hanné

    Sobotní horký den jsme si užili na Speciální Výstavě Výmarských ohařů v Náměšti na Hanné, která se konala v zahradách stejnojmenného zámku. Velkou radost mi udělaly obě moje šedivé holčičky Amber i Bibi, kterým se v jejich třídách opravdu zadařilo. Bibi nastoupila ve velmi obsazené třídě otevřené, v konkurenci dalších 22 fen a získala nádherný posudek a vysoké hodnocení. Náš nejmladší zástupce Carrie ( 10 měsíců ) si vyběhala ve třídě mladých hezký posudek a známku VD. Vzhledem opravdu horkému počasí ( 33 C ve stínu ), se Carrie v pohybu neprezentovala s potřebnou dynamikou a proto VD. Stejně tak dynamika v pohybu chyběla i Bellušce, která taktéž získala známku VD.

    Majitelům našich odchovánků moc děkuji za jejich prezentaci a zároveň Vám všem ještě jednou gratuluji. Byl to báječný den ve skvělé společnosti přátel a našich šedivých pokladů.

Fotky z výstavy k vidění ZDE.

Pes

BE MY KING MARLEY SILVESPOIR - tř. šampiónů - V2 ze 4 psů, Res. CAC

Feny

CARRIE FAITHFUL LOVE SILVESPOIR - tř. mladých - VD

BELIEVE IN MIRACLE SILVESPOIR - tř. otevřená - V2 ze 23 fen!!!, Res. CAC

BONNIA GREY GEM SILVESPOIR - tř. otevřená - V

BELLA FATA SILVESPOIR - tř. otevřená - VD

AMBER MY DREAM SILVESPOIR - tř. šampiónů - V1, CAC, Započat Grand Šampión ČR