Prešov ( SK ) - Speciální výstava ohařů- BISS, Dokončen Grandšampión SK

15.09.2010 18:49

     V neděli 12. září jsme vyrazili směr Slovenko - Prešov, na "Sdruženou Speciální výstavu ohařů", která se konala při třídenní "7. Národní výstavě psů". Počet přihlášených výmarských ohařů byl skutečně velice nízký, oproti české republice, kde je běžné vidět na Speciální či Klubové výstavě desítky až stovky zástupců plemene.

    Tuto Speciální Výstavu posuzoval český pan rozhodčí František Šimek, který nam zadal ve třídě šampiónu V1, CAC. Tímto třetím CACem jsme úspěšně dokončily GRANDŠAMPIÓNA SK !!! O chvíli později jsme si s Farrah vyběhaly i titul Nejlepší fena a o další chvíli i titul BOB - Vítěz plemene .

    Do závěrečných soutěží o titul "BISS - Vítěz Speciálních výstav", jsme nastoupily s ostatními BOB - vítězy pemen: Maďarský ohař, Německý drátosrstý ohař, Slovenský hrubosrstý ohař, Italský ohař a krátkosrstou kólii, které v tento den měly také Speciální Výstalu Kólií a Šeltií. Závěrečné soutěže posuzoval opět pan rozhodčí František Šimek, který nám k našemu milému překvapení, po pár uběhnutých kolečkách a předvedení v postoji zadal titul: BISS - VÍTĚZ SPECIÁLNÍCH VÝSTAV !!! Fotky z této výstavy naleznete ve Fotogalerii nebo po kliknutí zde.

Všechny zdraví Eva a Farrah