Štěňátka oslavily 4 týdny

16.11.2015 05:07

  

    Ve čtvrtek štěňátka oslavily 4 týdny.  Rostou nám doslova před očima :-). Během tohoto týdne ochutnali spoustu nových chutí, mimo kašičky pro štěňátka a mlíčka pro štěňátka, už si pošmákli na kuřecím masíčku, jogurtu s banánem, medem a piškotama, dostali i granulky rozmočené v mlíčku. Tento týden mají na meníčku další mňamky, jako hovězí masíčko, ryby, tvaroh, z příloh ochutnají rýži, těstoviny, dostanou širší výběr zeleniny a ovoce. Jsou to skělí jedlíci. Od úterý jsou už přestěhovaní z porodního boxu do svého pokojíčku, ve kterém můžou běhat, hrát si a odpočíat, z nového prostoru jsou nadšení.  Stejně tak nadšení jsou i když mohou zkoumat náš byt :-). Amber se o štěňátka stále pěkně stará, do péče je zapojená i Farrah, která si svou roli babičky na hraní a ošetřovatelky naprosto užívá a stejně tak zapojená je i tetička Bibi. 

V pátek proběhlo po 14 dnech opětovné odčervení štěňátek, vše zvládli na 1*.

Během uplynulého týdne se štěňátka seznamovaly s novými lidmi a dětmi jak z řad našich zájemců, tak taky naší rodiny a přátel. I tento týden budeme pokračovat ve stejném duchu. 

Minule jsem se zapoměla zmínit, že jsme překřtili pána světle zeleného na pána černého.

Štěňátka jsem opět fotila, aktuální fotky ze včerejška jsou ve Fotogalerii, ve keré jsem vytvořila novou galeri - Štěňátka od 4 týdnů k vidění ZDE.

Všechny fotky štěňátek do 4 týdnů jsou k vidění ZDE