Štěňátka budou mít 8 týdnů, aneb loučení je zde...

05.08.2011 12:46

    Naši miláčci jsou už zase o týden starší, v sobotu oslaví neuvěřitelných 8 týdnů! Zdá se to být jako včera, co jsem s Farrah seděla v porodním boxu a pomáhala jí s porodem jejího prvního šedivého miminka... Ach, jak ten čas rychle letí!!! A dnes? Dnes je tady už čas loučení... Jsem přesvědčená, že jsem našim maličkým vybrala ty nejlepší domovy a páníky, kteří je budou skutečně milovat a s láskou o ně pečovat. Jako první jsme zamávali sbohem naši krásné, šedivé holčičce Ashley ( Fialový obojek ), která odjela do svého nového domova včera. Doufám, že ji budeme velice často vídat. O víkendu se rozloučíme s Amorem ( Červený obojek ) a Athosem ( Oranžový obojek ) a během příštího týdne do svých nových domovů odejdou další naši mrňousci.

Mnozí z Vás jistě ví tu naši krásnou novinu, ale pro všechny ostatní - rozhodla jsem se si z tohoto spojení doma nechat holčičku. S touto myšlenkou jsem si pohrávala již tehdy, kdy jsem poprvé spatřila na vlastní očí otce štěňátek - Kaisera ( Scuba´s Inchmurrin ), který mne doslova ohromil svou krásou, eleganci, povahou a v neposlední řadě mimořádnými pracovními výsledky. Dalším důvodem bylo, že jsem po Farrah určitě chtěla štěňátko, jen jsem nevěděla, že to bude už z prvního vrhu. Naše holčička si nás doslova vybrala sama, hned tehdy, kdy otevřela ty své kukadla. Byla tou, která mně nejvíc zlobila, nejvíc se semnou mazlila a byla vždy jako první v pohotovosti při všem co se dělo. Tou vyvolenou, která tady s náma zůstane, je naše krásná, hooodně zlobivá ale taky veliký miláček - Amber ( Paní Růžová )

V 7 týdnech jsme opět vážili, vše je k vidění v osobní složce každého z mrňousků a do složek přibyly taky jejich jména a jména majitelů, k vidění zde. Fotky z tohoto týdne jsou k vidění zde.

Mějte se krásně

Vaše Eva, Farrah a 7 zlobivců