Máme 2. týdenní mrňousky...

27.06.2011 11:16

    Dnes je to 16. den, co na svět přišel náš vrh A. Štěňátka během uplynulého týdne udělaly opravdu veliký pokrok... Už doma nemáme malé šedivé kuličky, které jsou slepé a přemísťují se z místa na místo pouze plazením a jejichž hlavní priorita je dobře se napapat, vyspinkat a .... Ale už doma máme skutečné maličké pejsky, které na nás koukají krásnými modrými očky a přemisťují se po bedničce převážně chůzí, která je u některých více u jíných již méně nemotorná. Jako první se na nožky postavila Vanilka ihned na začátku minulého týdne a první kdo se na nás podíval těmi svými modrými kukadly, byl Červený chlapeček, který otevřel očička ve středu jako první. Také už pozorujeme první roztomilé pokusy o hru a první projevy povah jednotlivých štěňátek.

    Během tohoto týdne bych ráda vytřvořila zde na webu každému štěňátku vlastní kartu, ve které budou uvedeny základní informace o každém z nich a fotky. Tyto karty budou postupně, spolu s věkem doplňovány dalšími informacemi a fotkami. Do fotogalerie jsem nahrála velkou spoustu nových fotek, k vidění zde.

    V sobotu jsme štěňátka poprvé odčervovali, celý proces byl velice poklidný. Proběhlo také první stříhání drápků, které bylo také bez problému a pravidelné vážení.

Aktuální váhy maličkých ve věku 14. dnů jsou:

Modrý - 1320 g

Červený - 1200 g

Růžová - 1329 g

Vanilka - 1612 g

Tm. růžová - 1333 g

Oranžový - 1450 g

Žlutá - 1416 g

Zelený - 1386 g

 

Krásné letní dny přeje

Eva, Farrah & 8 šedivých mrňousků