Štěňátka mají 4 týdny...

25.02.2013 07:15

    

     O víkendu naši nanuci oslavili už 4 týdny. V šichni krásně rostou a začínají pomaličku projevovat své povahy - největší raubíř a zvědavec z pejsků je pan Tm. Modrý - jako první se sám v noci vydal oběvovat náš obývák :-), a z feneček droboučká Vanilka, ale ani ostatní štěňátka nejsou vůbec pozadu :-). Štěňátka už mají prozkoumáný celý náš byt a jelikož jim už začal být porodní box malý, rozhodli jsme se mrňousky včera přestěhovat do svého vlastního pokojíčku, kde budou mít víc místa ke hrám a dovádění :-).

 Mimo mlíčka od Farrah a mléčné rýžové kašičky už prckové také baští rozmočené granulky a masíčko, které jako správným šelmičkám moc chutná :-).

O víkendu jsme štěňátka po 14 dnech opět odčervovali, stříhali jim drápky a po týdnu znovu vážili, viz. níže. Také jsme tento víkend štěňátka poprvé stavěli do výstavních postojů, někteří byli moc šikovní a někteří spolupracovali o trošku míň, k vidění zde. Taky jsme štěnda opět fotili, k vidění zde, ale tentokrát je fotogalerie chudší o fotky z porodního boxu. Slibuji, že v příští aktualitě vše napravím a dodám fotky z nového štěněcího pokojíčku :-).

Váhy štěňátek 4 týdny:

Vanilka - 2400 g

Žlutá - 3000 g

Růžová - 3000 g

Fialová - 2900 g

Modrý - 3100 g

Světle Modrý - 2900 g

Zelený - 3000 g

 

VÝSTAVNÍ NOVINKY...

Málem bych zapoměla zveřejnit krásné zprávy, které nám přišly ze Slovenska od Luboše a Toníka :-).

MVP Nitra

23.2.2013

Anthony Eagle Eye Silvespoir - V2

24.2.2013

Anthony Eagle Eye Silvespoir - V1, CAC

Gratulujeme kluci :-)!

 

Přejeme krásný den

Eva, Amber, Farrelka a 7 ďáblíků :-)