Štěňátka oslavily 3 měsíce...

27.09.2011 08:50

    Po delší době jsme tu opět s aktualizaci, která se týká především našich šedivých dětiček. Štěňátka 11. září oslavily svůj 3. měsíc na tomto světě. Od majitelů nám přicházeji samé milé zprávy, o tom jak prckové krásně rostou, poslouchají, učí se nové povely, úžasně dovádějí a jak se patří na štěňátka, taky "trošičku" zlobí :-)... všichni jsou moc šikovní a učenliví, mám z nich velikou radost!!! Ani naše Amber není v tom, co jsem zde jmenovala pozadu, je roztomile zlobivá a taky velice učenlivá, dělá nám radost holčička naše :-)

    Do Fotogalerie jsem přidala nové fotky, které dostáváme od majitelů. Pro rychlejší shlédnutí můžete kliknout zde. Taky Amber dostala ve Fotogalerii svou vlastní složku, s názvem Amber, pro rychlejší shlédnutí zde. Jak nám naše holčička poroste, budu zde postupně přidávat nové fotky. Změna nastala i v sekci - Naše feny. Amber zde má vytvořenou svou vlastní složku.

    Po odchodu našeho posledního štěňátka, jsme se s Farrah opět pomalu vrhly na lovecký výcvik. Farrah každou disciplínu dělá s velikou chutí a nadšením i když ještě není ve 100% kondici. Věřím, že co nevidět bude ve skvělé formě :-). Pár fotek z tréninku zde.

Přejeme krásné babí léto a brzy se zase ozveme.

Vaše E+F+A