AKTUALIZACE...

13.11.2011 18:03

    Od minulé aktualizace uplynuly téměř dva měsíce a za tuto dobu se toho u nás událo poměrně hodně... Ráda bych touto cestou poprosila všechny naše kamarády, známe a také majitele našich šedivých dětiček aby si udělali jednu velikou a důležitou změnu v mých iniciálech. Od 15.10.2011 už nejsem Eva Slaninová, ale stala se ze mně paní Eva Humpolcová :-). Ano, je to tak... po letech společného života s Mirkem, jsme se rozhodli pro ten krásný, další společný krok a 15. října jsme se vzali :-). Naše šedivé princezny byly v tento, pro nás tak důležitý den s námi aspoň při focení, pár fotek jsem přidala do jednotlivých fotogalerií holek, odkaz je na konci aktuality.

    Tak a nyní již k našim šedivým dětičkám... :-). V pátek tomu bylo 5 měsíců co se nám narodil náš s láskou očekávaný vrh A. Štěňátka dělaji svým majitelů a také nám velikou radost, krásně rostou a ve výcviku udělaly veliké pokroky. Všichni zvládají základy poslušnosti na jedničku a mnozí již také pomalu začínají s loveckým výcvikem. Ti co již měli kontakt se zvěří, projevují velikou loveckou vášeň :-). Někteří se dokonce účastnili prvního opravdového lovu - Anthony, který žije na Slovensku, již má za sebou prní lov kachen, který se mu velice líbil :-), jiní se na první hon teprve chystají. Bližší informace o každém našem šedivém pokladu, zveřejníme v některé z následujících aktualit. Do fotogalerie jsem přidala nové fotky Ashley, Grace, RonnyAnthonyho.

    Také naše malá šedivá princeznička Amber je velice šikovná. Poměrně hezky zvládá základy poslušnosti a na poli projevuje veliký zájem o hledání a práci celkově. Párkrát měla možnost "přičichnout" k aportu zajíce a bažanta, vše brala do tlamky s velikou chutí - věřím, že jí její náruživost a nadšení zůstané i do dospělosti :-). 

Farrah je Amber skvělou a velice trpělivou mámou a zároveň i vynikající učitelkou :-).

Do fotogalerie Amber přibyly fotky za uplynulé dva měsíce, včetně těch ze svatby :-), k vidění zde. Také ve fotogalerii Farrah jsou svatební fotky, k vidění zde.

Všem přejeme krásný podzim a s příští aktualitkou se určitě ozveme dříve, než za další dva měsíce :-).

Vaše E+F+A